Rugalmas szabályozóközpont

Mivel rendelkezik az OMNI?

Aggregátor és villamosenergia-kereskedelmi engedély

Az OMNI számára a villamosenergia kereskedelmi engedély direkt hozzáférést enged a villamosenergia piacokhoz. Aggregátori jogosultságunknak köszönhetően termelői és fogyasztói igényekkel rendelkező ügyfeleink érdekeit együttesen, a szinergia értékek felhasználása mellett tudjuk képviselni a piacon. Saját mérlegkörünk garantálja, hogy ügyfeleink számára költséghatékony módon végezzük az energia áramlás irányítását és elszámolását.

diagnosztika

18 MW saját tulajdonú gázmotoros portfólió:

Az OMNI csoport részét képezi egy 18 megawatt villamos teljesítményű saját tulajdonú gázmotoros portfólió, amely kimagasló megbízhatóságot és rendelkezésre állást biztosít a Szabályozó Központ működtetéséhez.

Széleskörű áram- és hőtermelési tapasztalat:

Több éves szakmai múltra tekintünk vissza az áram- és hőtermelés területén. Ez a gyakorlati tudásalap lehetővé teszi, hogy az energiaipar változó igényeire gyorsan és hatékonyan reagáljunk.

Saját gázmotor telepítő- és szervizelő csapat: A folyamatos és zavartalan üzemeltetés érdekében saját szakembergárdával rendelkezünk. A telepítéstől kezdve a rendszeres karbantartásokon át a szükséges javításokig minden szolgáltatást magunk látunk el, garantálva ezzel a gépek hosszú távú, optimális működését.

Saját tulajdonú távhőszolgáltató:

2023-ban a GM 30 Kőérberek Kft. távhőszolgáltatóval bővült cégcsoportunk, így közvetlen lehetőségünk van a távhőszolgáltatási piacon is jelentős tapasztalatokat szerezni. Ennek köszönhetően képesek vagyunk ügyfeleink számára olyan integrált megoldásokat kínálni, melyek az áramtermelés mellett a hőszolgáltatás terén is maximális hatékonyságot nyújtanak.

Köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásaink iránt. Amennyiben további információra van szüksége vagy kérdése merült fel, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a megadott elérhetőségeken.

Köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásaink iránt. Amennyiben további információra van szüksége vagy kérdése merült fel, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a megadott elérhetőségeken.

Professzionális és megbízható partnerre vágyik?

Ne habozzon, hogy