Rólunk

OMNI Csoport: Összekötjük az energiát a jövővel

Az OMNI Csoport egy innovatív energiaaggregátor és villamosenergia-engedélyes vállalat, mely különleges helyet tölt be az energiapiacon. 18 MW saját tulajdonú gázmotoros portfóliónk révén előremutató megoldásokat kínálunk az áram- és hőtermelés terén. Széleskörű tapasztalataink és mélyreható ismereteink lehetővé teszik számunkra, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleink számára, legyen szó villamosenergia-termelésről vagy hőszolgáltatásról.

Egyedülálló módon rendelkezünk saját gázmotor telepítő és szervizelő csapattal, amely garantálja, hogy berendezéseink mindig a legjobb állapotban működjenek, ezzel is maximalizálva üzemeltetési hatékonyságunkat. Ezen felül, az OMNI csoport saját távhőszolgáltató vállalattal is rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy integrált megoldásokat kínáljunk az energiaellátás minden aspektusában.

Az OMNI Csoport azon kevés energiavállalatok egyike, amely az energiapiac teljes spektrumát lefedi, az energia előállításától kezdve a távhőszolgáltatásig. Küldetésünk, hogy innovatív, fenntartható és költséghatékony energiamegoldásokkal támogassuk ügyfeleinket, miközben hozzájárulunk a zöld átálláshoz és az energetikai rendszer modernizációjához. Az OMNI az a partner, aki mellett dönthet, ha egy megbízható, tapasztalt és integrált szolgáltatóra van szüksége az energiapiaci kihívások leküzdéséhez.

Miért az OMNI?

Az OMNI Csoport egyedi előnyökkel rendelkezik:

Rugalmas és személyre szabott megoldások: kiserőművek számára távfelügyeleti, indítási, leállítási és terhelés-szabályozási szolgáltatásokat kínálunk

Magas rendelkezésre állási szint: A központunk MAVIR minősítése szerinti rendelkezésre állása 99,2%, ami a magas szintű megbízhatóságunkat bizonyítja.

Biztonság és megbízhatóság: A Kiserőmű Szabályozó Központ „A” típusú információbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, garantálva ezzel az adatok védelmét és a rendszer biztonságát.

SZERVEZETI ÁBRA

Omni_szevezeti_abra